Toppmeny: Generell informasjon om UngInfo.
Hovedmeny: Våre hovedkategorier.
Klikk her for å lukke.
Undermeny: Når du har valgt en hovedkategori kan du sjekke undermenyen for nærmere informasjon om kategorien.
Sidemeny: Hurtiglinker til brosjyrer og ofte stilte spørsmål. Send inn spørsmål via skjema, hurtigsøk og printeknapp.

Om oss

UngInfo har i over 20 år vært et åpent senter for ungdom midt i Oslo sentrum. Vi er et gratis tiltak for unge mellom 13 - 26 år.

Unginfo-Senteret

Vi har holdt til i Møllergata 3 i over 20 år. I senteret får vi daglig besøk av ungdom som trenger hjelp til alle slags ting, fra jobbsøking og det å finne bolig, til rett kopi. Vi har åpent hverdager 11-17 og lørdager fra 12 til 17. Besøkende i senteret får:

 • PC og internett
 • Skrive ut dokumenter
 • Rett kopi
 • Råd og veiledning
 • Hjelp til søknad- og CV skriving
 • Låne telefonen
 • Brosjyrer, kataloger, flyers og kondomer

I senteret finnes det alltid en informasjonskonsulent som kan hjelpe med hva enn det måtte være. Alt er gratis og alle mellom 13 og 27 år er velkommen.

Brosjyrer

Vi har egenproduserte brosjyrer innen en rekke områder (Se hele oversikten). Brosjyrene blir oppdatert kontinuerlig og inneholder enkel og oversiktlig informasjon om temaer som:

 • Videregående skole
 • Høyere utdanning
 • Jobb
 • Utveksling i utlandet
 • Helse og sosial
 • Bolig

Ute blant ungdommen

UngInfo holder en rekke kurs for ungdom. Vi besøker skoler, fritidsklubber eller holder kurs i senteret. For en full oversikt se våre kurs-sider.

Kultur og fritid

Vi er også opptatt av å informere ungdom om hva som skjer i Oslo. Enten du vil bli jobbe frivillig, se om det finnes en fritidsklubb i ditt nærmiljø, bli med i en organisasjon, melde deg på et kurs, vil søke om penger til noe kreativt eller trenger et øvingslokale. Du kan lese mer om fritidstilbud i Oslo her og se en oversikt over ulike steder du kan finne ut hva som skjer i Oslo her.

Turistinformasjon

UngInfo er medlem av et europeisk turistnettverk kalt USE-IT Europe og fungerer derfor også som turistsenter for unge turister. Om sommeren er det flere unge turister innom og stemningen i senteret er livlig og pulserende. Her får de informasjon om Oslo, plukker opp det populære kartet vårt, USE-IT Oslo free map, låner internett og legger fra seg bagasje. Ta en nærmere titt på kartet vårt her.

Organisasjonen

Unginfo gir informasjon og veiledning til ungdom i Oslo.  Alt er gratis og informasjonen og veiledningen er nøytral. Unginfo drives av UngOrg (Barne- og ungdomsorganisasjonene i Oslo), en paraplyorganisasjon for over 60 barne- og ungdomsorganisasjoner i Oslo. UngOrg jobber med å fremme interessene til barne- og ungdomsorganisasjonene i Oslo, i tillegg til å bistå medlemsoranisasjonene med kurs og oppfølging. UngOrg driver også UngMedbestemmelse og turistinformasjonen USE-IT Oslo.

Tilbake til toppen

Send oss ditt spørsmål

Print ut denne siden

Besøk oss

Besøk oss

Vi har et åpent senter for alle mellom 13-27. Vi hjelper med alt - jobbsøk, utdanning, boligjakt. Du kan også låne PC, printe ut og få rett kopi. Kom til Møllergata 3 mellom kl 11 og 17.

Alt er gratis!

Nyhetsbrev

Abboner på vårt nyhetsbrev.
Klikk her

Brosjyrer

Sjekk ut våre nedlastbare brosjyrer her:
Brosjyrer