Toppmeny: Generell informasjon om UngInfo.
Hovedmeny: Våre hovedkategorier.
Klikk her for å lukke.
Undermeny: Når du har valgt en hovedkategori kan du sjekke undermenyen for nærmere informasjon om kategorien.
Sidemeny: Hurtiglinker til brosjyrer og ofte stilte spørsmål. Send inn spørsmål via skjema, hurtigsøk og printeknapp.
HJELP

Utdanning

Utdanning gir deg kunnskap og ferdigheter, og åpner dører for deg i yrkeslivet senere. Men underveis kan systemet virke forvirrende, og mange syns det er vanskelig å velge i mylderet av muligheter.

Sist oppdatert: 31.1.2017

Bruk menyen overfor, og finn frem til den informasjonen du leter etter. Her kan du bl.a. lese mer om utdanning på ulike nivåer, om søknadsprosesser og om å velge utdanning. Under Ta opp fag kan du lese om ulike veier til generell studiekompetanse.

Trykk deg gjerne innom Vanlige spørsmål for å se om du finner svaret på spørsmålet ditt der. Du kan også enkelt sende oss ditt spørsmål.

UngInfo

Kom gjerne innom UngInfo for å få mer informasjon, eller «tenke høyt» sammen med noen. Vi har tid, vi er gratis og nøytrale. I senteret har vi har et eget hjørne med brosjyrer om utdanning, og vi som jobber her vet mye om mulighetene.

Tilbake til toppen

Send oss ditt spørsmål

Print ut denne siden

Besøk oss

Besøk oss

Vi har et åpent senter for alle mellom 13-27. Vi hjelper med alt - jobbsøk, utdanning, boligjakt. Du kan også låne PC, printe ut og få rett kopi. Kom til Møllergata 3 mellom kl 11 og 17.

Alt er gratis!