Toppmeny: Generell informasjon om UngInfo.
Hovedmeny: Våre hovedkategorier.
Klikk her for å lukke.
Undermeny: Når du har valgt en hovedkategori kan du sjekke undermenyen for nærmere informasjon om kategorien.
Sidemeny: Hurtiglinker til brosjyrer og ofte stilte spørsmål. Send inn spørsmål via skjema, hurtigsøk og printeknapp.
HJELP

Bli frivillig

Frivillig arbeid gjelder ikke bare for utlandet. Man kan også å arbeide frivillig i Norge.

Sist oppdatert: 14.9.2016

Når du jobber frivillig, setter du av en bit fra din egen fritid for å hjelpe andre. Det er mange positive sider ved å være frivillig, både for deg og for organisasjonen du jobber for. Det er mange som vil sette pris på din hjelp!

Her trengs det frivillige i Oslo

Nedenfor finner du muligheter for å drive med frivillig arbeid lokalt. En annen mulighet å jobbe frivillig på, er å melde seg inn i en organisasjon og bidra ved å blant annet lage arrangementer for å spre informasjon og opplyse. Se her for en oversikt over organisasjoner.

Frivillighet Norge
www.frivillig.no
Frivillighet Norge drifter portalen frivillig.no, der du finner oppdrag som frivillige organisasjoner over hele landet trenger frivillige til. Frivillig.no skal svare på spørsmålet “hva kan jeg bidra med der jeg bor?” og du kan søke på oppdrag i hele Norge. En enkel måte og bli frivillig på i ditt nærmiljø.

Frivilligsentralene
www.frivilligsentral.no
Frivillighetssentralene er steder man kan oppsøke selv og spørre om de trenger frivillige. Eksempel på oppgaver kan være telefonkontakt, turvenn, besøksvenn, butikkvenn, snømåking, hagestell, leksehjelp og mye mer. Du kan også få en attest hvis du har jobbet som frivillig.

Røde Kors i Norge
www.rodekors.no
Røde Kors trenger stadig frivillige i arbeidet de gjør. Enten det er leksehjelp, arbeid med ungdom, flerkultur eller besøksvenn. Norges Røde Kors engasjerer tusenvis av frivillige, som alle bidrar med et viktig arbeid på sitt felt.

Redd Barna
www.reddbarna.no
Hvis du har lyst til å jobbe med barn, er kanskje frivillig arbeid hos Redd Barna noe for deg? Du kan engasjere deg som frivillig på asylmottak og bidra med å lage aktiviteter for barn og unge. Redd barna trenger også frivillige som kan hjelpe til med leksehjelp og være med på aktiviteter med flyktningbarn som har fått fast opphold i Norge. Den første tiden i et nytt land kan være vanskelig for unge, og her kan du hjelpe til med å fungere som bindeledd til det norske samfunnet.

Frivillig på festival
www.festivalmagasinet.com
Som frivillig på festival, hjelper du til med diverse oppgaver som for eksempel rigging, rydde, tømme søppel, stå i bar og mer. Du får ofte et gratis dagspass eller gratis inngang til hele festivalen. Festivalmagasinet har en oversikt over festivaler. Kontakt den aktuelle festivalen for mer informasjon om å arbeide som frivillig for dem.

Student og frivillig

Det frivillige studentmiljøet er kjempestort i Oslo. Er du student på en høyskole eller et universitet i Oslo er mulighetene for frivillig arbeid mange!

Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO)
www.sio.no
Blant SiO sine over 450 studentforeninger kan du finne foreningen som passer for deg på nettsiden deres. Enten du ønsker å bli frivillig på studentpuben tilknyttet din skole, eller vil være i fysisk aktivitet eller bidra til kulturarrangementer, så kan du finne det her.

Tilbake til toppen

Send oss ditt spørsmål

Print ut denne siden

Besøk oss

Besøk oss

Vi har et åpent senter for alle mellom 13-27. Vi hjelper med alt - jobbsøk, utdanning, boligjakt. Du kan også låne PC, printe ut og få rett kopi. Kom til Møllergata 3 mellom kl 11 og 17.

Alt er gratis!

Populære linker

frifond.no