Toppmeny: Generell informasjon om UngInfo.
Hovedmeny: Våre hovedkategorier.
Klikk her for å lukke.
Undermeny: Når du har valgt en hovedkategori kan du sjekke undermenyen for nærmere informasjon om kategorien.
Sidemeny: Hurtiglinker til brosjyrer og ofte stilte spørsmål. Send inn spørsmål via skjema, hurtigsøk og printeknapp.
HJELP

Hva skjer i Oslo

Se hva som skjer i Oslos kulturliv her. Opplev Oslo du også!

Sist oppdatert: 16.5.2017

Kulturkalendere på nett

Nedenfor finner du en oversikt over flere nettsider som spesialiserer seg på hva som skjer i Oslo.

OsloKultur
www.oslokultur.no
Det nyeste tilskuddet blant kulturkalenderne er OsloKultur; en samleside for kulturarrangementer i Oslo der du også kan legge til egne eventer. Fungerer like godt på norsk som på engelsk.

Deichmanske bibliotek
www.deichman.no
På de forskjellige filialene til Deichmanske bibliotek arrangeres det massevis av aktiviteter for barn og ungdom. Sjekk ut kalenderen deres for en full oversikt. Det meste er gratis.

U.F.O
www.ufoguide.no
U.F.O – Utstillingsguide For Oslo er en guide til Oslo samtidskunstscene og gir deg oversikt over aktuelle utstillinger du kan få med deg nå. De har god informasjon om kommende utstillingsåpninger og vernissager. Verdt å sjekke ut for alle kunstinteresserte.

Underskog
www.underskog.no
Underskog har en kalenderfunksjon som ofte er full av arrangementer av og med litt mer ukjente aktører. Et deilig dypdykk i underskogen av Oslos kulturtilbud.

Visit Oslo
www.visitoslo.com
Visit Oslo har en arrangementskalender på norsk med både aktiviteter, omvisninger og turer i Oslo. Vær turist i egen by og opplev Oslo med nye øyne.

Aktiv i Oslo
www.aktivioslo.no
Aktiv i Oslo er en side som har oversikt og artikler om store, og ofte kommersielle arrangementer i Oslo.

Det skjer i Oslo
www.detskjerioslo.no
Det skjer i Oslo har utvalgte arrangementer de nærmeste dagene på forsiden, men du kan også søke i kalenderen og abonnere på nyhetsbrevet deres.

Konserter i Oslo

Nedenfor finner du både en oversikt over konsertarrangører for ungdom og nettsider som selger konsertbilletter. Disse sidene er en super måte å se hva som skjer på musikkfronten i Oslo.

Yngling på Parkteatret
www.parkteatret.no
Parkteatrets konsertrekke Yngling er rettet for de mellom 14 og 18 år, for å gi dem en mulighet til å se sitt yndlingsband i trygge og rusfrie omgivelser. Billettprisene er ofte ganske billige i tillegg. Sjekk nettsiden for program.

ROCKSLO
www.rockslo.no
ROCKSLO er en konsertforening for og med ungdom i Oslo. Medlemmer opptil 20 år er frivillige i organisasjonen og skaper alt innholdet; både før, under og etter konsertene. Billettprisene er ofte ganske billige i tillegg. Sjekk nettsiden for program.

Tiger
www.tigernet.no
Tiger er ikke bare en platebutikk i Oslo sentrum. De selger også konsertbilletter for flere aktører og konsertscener i Oslo.

Rockefeller Music Hall
www.rockefeller.no
Her finner du oversikt over og billetter til konserter på Sentrum Scene, Rockefeller, John Dee, Leiligheten, Kjøkkenet og Bushwick bar.

Kino i Oslo

Nedenfor finner du en oversikt over forskjellige kino- og filmvisningssteder i Oslo. Filmmiljøet i Oslo er stort og mangfoldig!

Cinemateket i Oslo
www.cinemateket.no
Et cinematek er en kino tilknyttet et filmarkiv. Ikke ulikt er bibliotek, bare for film. Cinemateket i Oslo holder til på Filmens Hus og har filmvisninger nesten hver dag til en billig penge. De viser både klassikere og moderne samtidsfilm.

Filmklubber i Oslo
www.filmklubb.no
Filmklubbmiljøet i Oslo er stort og mangfoldig. Se oversikten over alle filmklubbene i Norge, og trykk deg inn på de du ønsker å besøke for mer informasjon om visningsteder og tider.

Nordisk Film Kino
www.nfkino.no
Den kommersielle kinoen i Oslo er NF Kino og har kinoer i hele Oslo. Se full oversikt over programmet her.

Billettsalg

Nedenfor finner du en oversikt over nettsider som selger billetter til arrangementer i Oslo. Disse sidene er en super måte å få oversikt over hva som skjer i Oslo på.

TicketCo
www.ticketco.no

Hoopla
www.hoopla.no

Billettportalen
www.billettportalen.no

Ticketmaster
www.ticketmaster.no

Tilbake til toppen

Send oss ditt spørsmål

Print ut denne siden

Besøk oss

Besøk oss

Vi har et åpent senter for alle mellom 13-27. Vi hjelper med alt - jobbsøk, utdanning, boligjakt. Du kan også låne PC, printe ut og få rett kopi. Kom til Møllergata 3 mellom kl 11 og 17.

Alt er gratis!

Populære linker

frifond.no