Toppmeny: Generell informasjon om UngInfo.
Hovedmeny: Våre hovedkategorier.
Klikk her for å lukke.
Undermeny: Når du har valgt en hovedkategori kan du sjekke undermenyen for nærmere informasjon om kategorien.
Sidemeny: Hurtiglinker til brosjyrer og ofte stilte spørsmål. Send inn spørsmål via skjema, hurtigsøk og printeknapp.
HJELP

Ung og aktiv

Det trenger ikke koste mye å være i fysisk aktiv i Oslo. Kanskje holder det bare med en t-banebillett til markagrensen eller komme seg ut for en styrkeøkt i parken.

Sist oppdatert: 8.9.2016

Aktiv på dagtid UNG
www.aktivdagtidoslo.no         
Dette er et tilbud for deg mellom 18 og 30 år, bor i Oslo og mottar ytelser fra Nav. For 500 kr i kalenderåret kan du trene så mye du vil og være med på for eksempel zumba, trene styrke eller yoga.

Bislett Stadion
www.bislettstadion.no
Har du lyst til å løpe på samme stadion hvor friidrettsstjernene hver sommer konkurrerer om medaljer? Bislett Stadion består av både innendørs og utendørs bane, og er gratis å bruke. Sjekk hjemmesidene for informasjon om åpningstider. 

Bislett Capoeira
http://www.oslocdo.no/
Lyst til å drive med kampsport, musikk og dans på samme tid? Isåfall er nok capoeira noe for deg! Det er ingen krav om å være godt trent, for her vil du få motivasjon og hjelp til å bygge opp teknikk, fleksibilitet og styrke. Ta kontakt på kontakt@oslocdo.no eller tlf 45 27 61 45. 

DNT ung Oslo
www.dntung.no/oslo 
Har du lyst til å komme deg ut i marka men vet ikke helt hvor du skal starte? DNT ung jobber for at unge mellom 13-30 år skal få de beste mulighetene til å utøve friluftsliv og arrangerer alt fra fotokurs, klatring, hytteturer og muligheter til å padle kajakk. Sjekk nettsiden for mer informasjon om turer og medlemskap.

Gamlebyen Sport og Fritid (Skateparken)
www.gamlebyen.no      
GSF er et flerkulturelt senter med en forkjærlighet for skateboarding og har blant annet bygd den gigantiske skateparken i Gamlebyen. Av og til arrangerer de også ulike kurs innenfor teater, selvforsvar og breakdance. Sjekk nettsiden for kurs og konktaktinfo.

Grünerhallen ishall
Ishallene i Oslo er stort sett forbeholdt organisert idrett, men et par timer i uka kan publikum teste skøyteferdighetene sine på isen. Ungdomshallen er åpen for publikum hver søndag fra klokken 12.00-14.00 om vinteren. NB: Hjelm påbudt, puck og køller ikke tillatt i publikumstiden, og ønsker du å bruke garderobe må det betales en garderobeavgift.

Det finnes også andre ishaller og kunstisbaner utenfor for sentrum. Kontakt Bymiljøetaten på tlf 23 48 20 30 eller postmottak@bym.oslo.kommune.no  for mer informasjon.

Lilleborgbanen
Rett nedenfor Torshovparken finner man utendørsmuligheter for å spille basket-, fotball- og volleyball. For de som ønsker å bryne musklene enda mer finnes det også styrkeapparater på området! 

Muselunden Frisbeegolf
www.muselunden.no
“Frisbeegolf er golf, bare at man bruker frisbee i stedet for køller og kurver i stedet for hull”, står det på Muselunden Frisbeeklubbs hjemmesider.  Kanskje dette er noe for deg? Finn regler og informasjon om medlemskap på nettsiden, ta med deg en frisbee og sjekk ut banen som ligger rett utenfor sentrum!

SiO Athletica
www.sio.no/trening
SiO Athletica er en del av Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) og tilbyr trening til studentpris.  Her kan man delta på gruppetrening, få tilgang svømmehall og ulike baner og mye mer.

Skattkammeret
www.bymisjon.no/skattkammeret/
Skattkammeret er Kirkens Bymisjons utlånsentral der barn og unge opp til 18 år kan låne sportsutstyr gratis. I tillegg kan personer over 18 år leie utstyret til en rimelig pris.

Treningscamp
www.treningscamp.com
Ønsker du noen å trene med eller trenger et ekstra push? Treningen er gratis, for alle nivåer og benytter seg av utearealene Oslo byr på.

Sjekk ut Oslo kommune for mer informasjon om idrettsanlegg, isbaner, turløyper og skibakker.

Tilbake til toppen

Send oss ditt spørsmål

Print ut denne siden

Besøk oss

Besøk oss

Vi har et åpent senter for alle mellom 13-27. Vi hjelper med alt - jobbsøk, utdanning, boligjakt. Du kan også låne PC, printe ut og få rett kopi. Kom til Møllergata 3 mellom kl 11 og 17.

Alt er gratis!

Populære linker

frifond.no