Toppmeny: Generell informasjon om UngInfo.
Hovedmeny: Våre hovedkategorier.
Klikk her for å lukke.
Undermeny: Når du har valgt en hovedkategori kan du sjekke undermenyen for nærmere informasjon om kategorien.
Sidemeny: Hurtiglinker til brosjyrer og ofte stilte spørsmål. Send inn spørsmål via skjema, hurtigsøk og printeknapp.

Hvordan få jobb?

Av alle henvendelser vi får i senteret, er det jobbsøking som står høyest. Vi vet at det kan være vanskelig å søke jobb, spesielt når du aldri har søkt jobb før. Hvordan få jobb som ung i Oslo er en håndbok som hjelper deg med nettopp dette.

Med en jungel av informasjon der ute er det ikke alltid enkelt å vite hva som er rett og hva som er galt. Jobbsøking er en prosess som for mange nybegynnere virker stort og skremmende.

Men jobbsøking er ikke det, og det er viktig for oss som et informasjonssenter å kunne hjelpe så godt vi kan. Hvordan søke jobb som ung i Oslo er en omfattende håndbok som tar for seg alt rundt det å søke en jobb. Fra å finne jobbene, til søknadsprosessen, CV-skriving, intervjuet og spørsmål.

Håndboken er på 72 sider, men det er varierende hva som er relevant for den som leser. Det viktige er at det er alt du trenger på én plass og at det er kvalitetssikret informasjon.

Boken er oversiktlig og lettleselig. Med intervjuer av personer i ulike bransjer, ofte stilte spørsmål, bransjeguide og faktabokser. Den er fordelt opp i fire konkrete kapitler som gjør det veldig lett å finne det du lurer på raskt og effektivt.

Vi tror denne boken er alt du trenger å vite før du starter ditt jobbsøk.

Du får selvsagt boken gratis i senteret vårt men du kan også laste ned en PDF her.

Tilbake til toppen

Send oss ditt spørsmål

Print ut denne siden

Besøk oss

Besøk oss

Vi har et åpent senter for alle mellom 13-27. Vi hjelper med alt - jobbsøk, utdanning, boligjakt. Du kan også låne PC, printe ut og få rett kopi. Kom til Møllergata 3 mellom kl 11 og 17.

Alt er gratis!

Nyhetsbrev

Abboner på vårt nyhetsbrev.
Klikk her

Brosjyrer

Sjekk ut våre nedlastbare brosjyrer her:
Brosjyrer